Despre PowerTool


servicii-indoit-teava-powertool-mradical-R&M-Bucharest-Romania Powertool Mradical R&M

A luat nastere din pasiunea pentru industrie si din dorinta de a produce tevi indoite 3D si componente mecano sudate de calitate superioara.
Experienta de peste 25 de ani a personalului tehnic si managerial, in domeniul industriei auto, feroviare si de constructii industriale, ne recomanda ca si parteneri de incredere.
indoit teava romania indoit tevi
Produsele noastre pot fi folosite la fabricarea diverselor tipuri de scaune cu structura metalica (auto, trenuri, stadioane, restaurante, spatii publice etc), mese, rafturi, cadre metalice pentru echipamente si utilaje de casa, gradina, sau industriale. Ca si volume de fabricatie, putem asigura prototipuri, serii mici si medii, de pana la 10-20.000 buc/an in functie de complexitatea reperului.
sudura tevi, indoire

 

Pentru repere mecano sudate de o complexitate ridicata, avem posibilitatea colaborarii pentru diverse operatii tehnologice, precum forjare la cald, refulare la rece, debitare laser si plasma, vopsire lichida sau pulbere (electrostatica), etc.

 

tevi indoite si debitare romania

Istoric

Societatea comerciala Powertool Mradical R&M a fost infiintata in 2013, capital romanesc privat 100%, actionariat unic, sediu social Campulung Muscel, judetul Arges.

 

Locatie

Hala de productie este amplasata in judetul Arges, in parcul industrial din comuna Maracineni, la numai 5 km de Pitesti si de Mioveni, pe drumul european E574. Apasati Aici https://goo.gl/maps/zpYrioJtYwy

 

Partener principal:

S.C. Sargima G&M S.R.L., companie infiintata in 1996, care in ultimii ani a realizat colaborari importante cu diferiti operatori industriali din domeniul industriei.